Een gezonde lach met gebitsrehabilitatie

Wil jij weer een stralende lach waar je trots op kunt zijn? Met gebitsrehabilitatie kunnen we zo goed als alle tandheelkundige problemen oplossen. We combineren alle mogelijke tandheelkundige technieken onder een dak.

Elk gebit is uniek, vandaar dat we bij THCC onze behandeling op maat afstemmen met u. Zo bereiken we samen het gewenste resultaat, een stralende lach.

 

Neem contact op

Volledige gebitsrehabilitie

Wanneer je last hebt van meerdere tandheelkundige problemen is een volledige rehabilitatie de beste oplossing. Bij deze persoonsgebonden behandeling kijken we waar de problemen zich bevinden en welke behandelingen nodig zijn om weer een prachtig gebit te krijgen. Behandelingen kunnen bestaan uit onder andere:

Uiteraard kijken we eerst samen naar de mogelijkheden, het gewenste resultaat en de verwachte behandelduur.

De voordelen van een volledige gebitsrehabilitatie.

Wanneer je last hebt van missende, versleten of bedorven tanden kan een gebitsrehabilitatie u weer een stralend gebit bezorgen. Buiten dat het goed is voor uw zelfvertrouwen en het een stralende lach oplevert, zorgt een gebitsrehabilitatie ook voor een verbeterende gezondheid in de mond.

De kaak wordt niet overbelast door een onstabiele beet en de kauwfunctie zal herstellen. Benieuwd naar alle voordelen? Neem contact op met ons.

Contact

THCC is specialist in gebitsrehabilitatie

Een volledige gebitsrehabilitatie is een behandeling die een interdisciplinaire aanpak vereist om zeer complexe tandheelkundige problemen op te lossen. Tandheelkundig Centrum Contrast heeft ervaring in restauratieve en cosmetische tandheelkunde. Tevens hebben wij de kennis en mogelijkheden om je het beste behandelplan te geven voor een fantastisch esthetisch en functioneel eindresultaat.

 

Uiteraard bespreken we tijdens een intake de mogelijkheden en is er ruimte voor al je vragen.

Plan een intake
specialist in gebitsrehabilitatie
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.