CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

TOTALE GEBITSREHABILITATIE EN GEBITSSLIJTAGE

Heb je last van serieuze tandheelkunde problemen die niet alleen je kauwvermogen en spraak beïnvloeden, maar ook je zelfvertrouwen?

Voor patiënten die uitgebreide tandheelkundige zorg nodig hebben om hun gezonde representieve lach te behouden of te verbeteren, combineert THCC alle mogelijke tandheelkundige technieken voor een volledige gebitsrehabilitatie. En dat allemaal onder 1 dak in Leidsche Rijn, Utrecht.

Deze behandelingen zijn uniek op maat om aan de persoonlijke wensen van elke patiënt te kunnen  voldoen. De resultaten zijn vaak “life changing” voor patiënten, die het plezier (soms voor het eerst in hun leven) ervaren hoe het is om een gezonde en attractieve lach te hebben.

Welke kwesties komen we tegen bij een volledige gebitsrehabilitatie?

Patiënten die meerdere tandheelkundige problemen hebben met hun tanden, mond, tandvlees en/of kaak, bevelen wij een volledige gebitsrehabilitatie aan. Deze problemen bestaan meestal uit:

 • Ontbrekende tanden of kiezen, ( door tandbederf of trauma)
 • Gebroken tanden of kiezen
 • Ernstig tandbederf
 • Tanden die slijtage ondervinden door zuren of knarsen
 • Tandvlees problemen / teruggetrokken tandvlees
 • Sterk verkleurde tanden en kiezen
 • Scheve of misplaatste tanden en kiezen
 • Verstoorde beet, (malocclusie)
 • Kaakgewrichtsklachten
 • Genetisch aangetaste tanden en kiezen

 Wat houdt een volledige gebitsrehabilitatie in?

 Doordat dit een zeer persoonsafhankelijke behandeling is voor verschillende tandheelkundige problemen, kan een volledige gebitsrehabilitatie bestaan uit een combinatie van esthetiek en functieherstel en functiebehoud. Waaronder:

Wat zijn de voordelen van een volledige gebitsrehabilitatie? 

Dit zijn een aantal voordelen die je kunt verwachten van een volledige gebitsrehabilitatie:

 • Mooie fantastische lach, zonder ontbrekende tanden en gaten
 • Verbeterde gezondheid van tanden en tandvlees
 • Herstelde kauwfunctie, spraak en lach zonder problemen of schaamte
 • Geen kaakgewrichtsklachten door een onstabiele beet
 • Heldere tanden - geen vlekken of verkleuringen
 • Meer zelfvertrouwen - in plaats van het verbergen van je lach, zul je nu trots zijn op je lach!!!

Wat houdt een volledige gebitsrehabilitatie behandeling allemaal in? 

Wij zullen een grondig tandheelkundig onderzoek doen waarbij jouw medische en tandheelkundige historie wordt bekeken, alvorens wij een advies uitbrengen voor een volledige gebitsrehabilitatie.

Indien wij vinden dat je een geschikte kandidaat bent, zullen wij röntgenfoto’s, kleurenfoto’s en een gebitsafdruk maken van je gebit om je behandeling te kunnen plannen.

Aangezien een volledige gebitsrehabilitatie bedoeld is om meerdere en/of ernstige tandheelkundige  problemen te behandelen, zal de behandeling bestaan uit meerdere afspraken en soms weken tot maanden duren voor sommige procedures. De tijd tussen de verschillende procedures is noodzakelijk omdat je tanden, kiezen en je tandvlees tijd nodig hebben om te herstellen. 

Waarom zou je kiezen voor een volledige gebitsrehabilitatie bij Tandheelkundig Centrum Contrast?

Een volledige gebitsrehabilitatie is een behandeling die een interdisciplinaire aanpak vereist om zeer complexe tandheelkundige problemen op te lossen.Tandheelkundig Centrum Contrast heeft zich gespecialiseerd d.m.v. uitgebreide nationale en internationale nascholing en heeft ervaring in restauratieve en cosmetische tandheelkunde. Tevens hebben wij de kennis en mogelijkheden om je het beste behandelplan te geven voor een fantastish esthetisch en functioneel eindresultaat.

LEES DE VERHALEN

Met esthetische tandheelkunde kunnen we verschillende esthetische factoren corrigeren, zoals kleur, vorm en grootte van tanden.

drs. Elise Vrijhof

Tandarts

Aanmelden bij THCC

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.