Geniet van een stralende lach dankzij implantaten

Wanneer u een of meerdere tanden mist kunnen implantaten geplaatst worden. Bij een goede mondverzorging en onder de juiste omstandigheden kunnen implantaten een leven lang meegaan!

Bij THCC begint een implantaatbehandeling altijd eerst met een consult, waarna we samen een behandelingsplan opstellen. Benieuwd of een implantaat de geschikte oplossing is voor uw gebit? Neem contact op.

Contact

Waarom kiezen we steeds vaker voor het plaatsen van een implantaat

Tanden zijn dankzij de wortels verankerd in kaakbot, waardoor u stevig kunt kauwen. Een implantaat wordt, in tegenstelling tot een brug, verankerd in het kaakbot. Hierdoor is de implantaat de meest natuurlijke vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen.

Wanneer u meerdere tanden op rij mist, kiezen we vaak voor het aanbrengen van een prothese. Dankzij implantaten wordt de prothese stevig verankerd met het kaakbot, waardoor het kaakbot niet gaat slinken.

Het belangrijkste voordeel is dat het aanbrengen van een implantaat een succespercentage heeft van 94% tot 98%! Door de mond goed te verzorgen kan een implantaat uw hele leven meegaan!

THCC is specialist in het aanbrengen van implantaten.

Voordat we beginnen met het plaatsen van de implantaat kijken we altijd naar uw wensen en verwachtingen. We bespreken alle opties en maken samen een weloverwogen keuze voordat we de behandeling starten. U kunt ervan verzekerd zijn dat al uw vragen en problemen zullen worden beantwoord.

We plaatsen de implantaat onder lokale verdoving. De behandeling is te vergelijken met de gevoeligheid van het boren van een gaatje en de meeste patiënten ervaren geen nabezwaren.

Benieuwd of een implantaat dé oplossing is voor u?

Het plaatsen van een implantaat kan zorgen voor een stralende lach en een boost voor uw zelfvertrouwen. Heeft u vragen over implantaten of het plaatsen ervan? Via onderstaande link kunt u meer informatie vinden. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met Tandheelkundig Centrum Contrast.

Meer informatie
Implantaat aanbrengen | THCC
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.