CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

Over ons

Uw gebit, onze zorg

Als Tandheelkundig Centrum Contrast streven wij na het volledige pakket aan tandheelkundige zorg te bieden. U kunt bij ons terecht voor de normale halfjaarlijkse controle tot meer uitgebreide behandelingen als vullingen, (moeilijke) wortelkanaalbehandelingen, mondhygiëne, kronen, bruggen, implantaten, frameprotheses, volledige protheses, orthodontie en facings. Uw gebit is bij ons in goede handen, we werken dagelijks met tevreden patiënten.

Innovatie in de praktijk

Door het volgen van veel bij- en nascholingen op het gebied van bovenstaande aspecten in binnen- en buitenland hebben wij onze kennis verkregen en houden deze up to date. Door het gebruik van moderne technieken en materialen kunnen wij de best mogelijke diagnostiek en behandeling bieden. Klik hier voor een impressie van onze voorlichtingsdag.

Goede tandheelkunde is meer dan uitstekende handvaardigheid en moderne apparatuur. Wij halen onze voldoening ook uit het bewerkstelligen van een langdurige relatie met onze patiënten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en open communicatie. Wij stimuleren vragen en waarderen suggesties die u wellicht heeft. 

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt bij THCC? Dat kan online middels het inschrijfformulier

                                                 

LEES DE VERHALEN

Met esthetische tandheelkunde kunnen we verschillende esthetische factoren corrigeren, zoals kleur, vorm en grootte van tanden.

Ons specialisme

PINHOLE® SURGERY TECHNIQUE (PST). Een snelle en een direct resultaat gerichte behandeling die uw leven kan veranderen!

"FIJNE PRAKTIJK, IK BEN TEVREDEN MET MIJN NIEUWE LACH."

Aanmelden bij THCC

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.