SPARK of Invisalign beugel: De makkelijkste manier om je lach te verbeteren

De onzichtbare beugel van SPARK of Invisalign geeft jou de lach die je altijd al wilde hebben. Zonder pijn en zonder metalen brackets/slotjes op je tanden! Toepasbaar voor zowel kinderen als volwassen.

De onzichtbare en uitneembare aligners plaats je over je tanden heen om zo binnen een korte behandelduur een stralende lach te krijgen! De beugel is geschikt voor kleine afwijkingen, maar ook voor grotere afwijkingen in het gebit kan de SPARK of Invisalign helpen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de specialisten van THCC

Ik wil meer weten!

Korte behandelduur met Invisalign of SPARK

Een gemiddelde behandelduur met Invisalign of SPARK duurt ongeveer 1 jaar. Elke maand ontvang je 4 nieuwe aligners van je tandarts die op maat zijn ontworpen voor het recht zetten van jouw tanden. Het totale aantal aligners die je nodig hebt is heel specifiek afhankelijk van jouw individuele situatie. Dit wordt voor aanvang van de behandeling samen met je besproken en we kunnen je dit ook visueel digitaal laten zien. 

Onzichtbaar, comfortabel en uitneembaar

Om je te helpen een mooiere lach te krijgen, gebruikt Invisalign of SPARK een reeks doorzichtige, uitneembare aligners om je tanden geleidelijk te verplaatsen. Je draagt een set aligners ongeveer 1 week. Je neemt ze alleen uit tijdens eten, drinken en het reinigen van je gebit. Gedurende het wisselen van de aligners zullen je tanden steeds rechter gaan staan naar de positie die je samen met je tandarts van te voren digitaal hebt bepaald. 

Kies ook voor een stralende lach!
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.