Tandvleesverbetering

Wanneer u last heeft van teruggetrokken tandvlees kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid van uw mond en gebit. Bij THCC kunnen we dit behandelen dankzij de Pinhole surgery technique (PST). Deze tandvleesverjonging behandeling is snijvrij, hechtingsvrij en geeft snel en direct resultaat om uw tandvlees mooier en gezonder te krijgen.

I.V.M. DE DRUKTE KUNNEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN INTAKE VOOR DE PINHOLE BEHANDELING INPLANNEN.

Maak afspraak

PINHOLE GUM REJUVENATION

Het is een snijvrije, hechtingvrije, transplantaatvrije minimaal invasieve behandeling om teruggetrokken tandvlees te corrigeren en tanden en kiezen te redden.

Door een klein gaatje, gemaakt door een klein naaldje, worden speciaal ontworpen instrumenten gebruikt om het tandvlees voorzichtig los te maken en over de blootliggende tandhalzen te laten glijden. Patiënten zullen minimale post-operatieve symptomen ervaren, daar wij niet hoeven te snijden of hechten, (geen pijn, zwelling of bloeding). Patiënten zijn gelijk enthousiast van deze esthetische verbetering. De meeste patiënten kunnen hun normale activiteiten binnen 24-48 uur na de behandeling gelijk weer hervatten.

De voordelen van de Pinhole procedure

  • Kan teruggetrokken tandvlees in een behandeling corrigeren.
  • In de meeste gevallen minimale belasting en zwelling, omdat er bij deze methode niet wordt gesneden.
  • Lange termijn resultaten in de Internationale tandheelkundige literatuur.
  • In de meeste gevallen genezen de pinhole gaatjes binnen 24 uur.
  • Alleen zeer milde pijnstillers nodig; paracetamol.

Wat zijn de consequenties van teruggetrokken tandvlees?

Indien tandvleesrecessie, of teruggetrokken tandvlees, plaats vindt, ontstaan er “pockets” of ruimten tussen de tanden en het tandvlees, waardoor er makkelijk bacteriën het lichaam kunnen binnendringen. Indien dit onbehandeld blijft, dan kan het tandvlees en het kaakbot ernstig beschadigd raken en uiteindelijk leiden tot tandverlies en zelfs ernstige gezondheidsproblemen.

De eerste tekenen van tandvleesrecessie uiten zich meestal in gevoeligheid van de tandhalzen of het langer lijken van de tanden dan normaal.

the pinhole surgical technique is internationaal veelgeprezen. In Nederland is THCC de eerste en enige praktijk die deze techniek kan en mag toepassen!

Negeer tandvleesrecessie niet!

vroege detectie en behandeling zijn essentiëel voor de algemene gezondheid en het behoud van de tanden en kiezen. Indien u denkt dat uw tandvlees terugtrekt, maak dan een afspraak, zodat wij uw specifieke situatie kunnen beoordelen.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.