CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

De makkelijkste manier om je lach te verbeteren.

Invisalign is een bewezen technologie ontwikkeld om jou de lach te geven die je altijd al wilde hebben, zonder pijn en zonder metalen brackets/slotjes op je tanden.

De makkelijkste manier om je lach te verbeteren.

Invisalign is een bewezen technologie ontwikkeld om jou de lach te geven die je altijd al wilde hebben, zonder pijn en zonder metalen brackets/slotjes op je tanden.

Onzichtbaar. Comfortabel en Uitneembaar.

Om je te helpen om een mooiere lach te krijgen, gebruikt Invisalign een reeks doorzichtige, uitneembare aligners om je tanden geleidelijk te verplaatsen. Je draagt een set aligners ongeveer 1 week. Je neemt ze alleen uit tijdens eten, drinken en het reinigen van je gebit. Gedurende het wisselen van de aligners zullen je tanden steeds rechter gaan staan naar de positie die je samen met je tandarts van te voren digitaal hebt bepaald. 

Kortere behandelduur.

Een gemiddelde behandelduur met Invisalign duurt ongeveer 1 jaar. Elke maand ontvang je 4 nieuwe aligners van je tandarts die op maat zijn ontworpen voor het recht zetten van jouw tanden. Het totale aantal aligners die je nodig hebt is heel specifiek afhankelijk van jouw individuele situatie. Dit wordt voor aanvang van de behandeling samen met je besproken en we kunnen je dit ook visueel digitaal laten zien.

 

Onzichtbaar en Comfortabel.

Invisalign is zo goed als onzichtbaar en daarom zal het geen onaangename aandacht trekken naar je mond. In de praktijk zal bijna niemand door hebben dat je een aligner draagt, behalve als jeze het zelf zegt. De aligners zijn comfortabel om te dragen en je kan ze ook uitdoen tijdens eten, tanden poetsen en reinigen van je gebit. 

Is Invisalign iets voor mij?

Invisalign is toepasbaar voor de meeste gevallen bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Voor kleine afwijkingen, maar ook voor grote veranderingen kan Invisalign zeker helpen. Zelfs voor kaakstand veranderingen is Invisalign tegenwoordig inzetbaar.

Invisalign is ontworpen om toepasbaar te zijn in je dagelijkse leven, niet om je leefpatroon te veranderen of te beinvloeden.

De aligners zijn gemaakt van doorzichtig materiaal om je tanden recht te zetten. Je kan dus gewoon je dagelijkse routine doen, zonder dat iemand het merkt. Niet zoals brackets of slotjes die je mond irriteren. Er zijn geen eetbelemmeringen, daar je de aligners gewoon uit moet doen tijdens eten. Je hoeft niet meer ongerust te zijn dat er een bracket/slotje los komt. Ook tijdens speciale gelegenheden is het mogelijk om de aligners even uit te doen.

Er goed uit zien gedurende en na de behandeling.

Natuurlijk wil je er goed uit zien op je werk, op school of bij je vrienden. Misschien moet je wel eens voor groepen spreken of vergaderingen voorzitten. Dat kan nog steeds! Invisalign is doorzichtig en nauwelijks zichtbaar. De meeste mensen zullen niet doorhebben dat je tanden worden rechtgezet terwijl jij je presentatie houdt bijvoorbeeld, behalve als je het ze vertelt. Als je behandeling is geeindigd ben je zelfverzekerder of dat nou is voor een grote groep of gewoon voor jezelf. Je zult een geweldige lach hebben!

Over de hele wereld hebben mensen zoals jij nu mooie rechte tanden en een geweldige lach, dankzij Invisalign. Waarom zou jij dat niet kunnen hebben?

drs. Jayand Soechitram LLB

Tandarts (voor orthodontie), Implantoloog

drs. Rutger Klünnen

Tandarts (voor orthodontie)

Aanmelden bij THCC

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.