CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Met esthetische tandheelkunde kunnen we verschillende esthetische factoren corrigeren, zoals kleur, vorm en grootte van tanden. Afhankelijk van de specifieke behandelingen en de behandelbehoefte van de patiënt kunnen o.a. de volgende resultaten verkregen worden.

 

Je lach kan bepalend zijn over hoe je je voelt, wie je bent en hoe je in het leven staat.

Vind je je oude vullingen niet mooi of vind je dat je teveel tandvlees laat zien bij het lachen of juist te weinig. Als je weer uitgebreid wilt kunnen lachen en gewoon je zelf kunt zijn, dan kunnen wij je daarbij helpen. 

Zo'n transformatie van je lach als hieronder is voor jou ook mogelijk.

Herstel gebitsslijtage

Zijn jouw tanden en kiezen ook aangetast door zuren en erosie van je glazuur? Deze zuuraanvallen kunnen je gevoeligheid geven aan je gebit met koud en warm. Slijtage van het glazuur kunnen je tanden verkorten. Dit proces kan gestopt en worden hersteld. Met de juiste planning en overleg met je tandarts is het mogelijk om weer uitgebreid te kunnen lachen en alles te kunnen eten en drinken zonder gevoeligheid meer!

Onderstaande mevrouw was erg ongelukkig met haar oude brug. Deze voelde onnatuurlijk aan en zo zag het er ook uit. De oude brug werd verwijderd. Na een periode met een tijdelijke brug, om het tandvlees te laten wennen aan de nieuwe situatie, werd de definitieve brug vervaardigd. Mevrouw heeft al haar wensen die zij vooraf had zien verwezenlijken in deze mooie esthetische brug, die bij haar past bij haar 61 jarige leeftijd. De nieuwe brug heeft een natuurlijke uitstraling!

 

 

We maken ook afzonderlijke kronen die esthetisch niet van echt zijn te onderscheiden! De meneer heeft in het verleden een klap op zijn voortand gehad, waardoor de zenuw was afgestorven en de tand verkleurd en grijs geworden. Samen met onze master tandtechnieker hebben wij een frontkroon vervaardigd die volledig geintegreerd is in de rest van het gebit van meneer. Op de foto hebben we de kroon nog niet vast gezet, zodat u kunt zien over welke tand hij geplaatst zal worden. (anders zou dit namelijk niet meer zichtbaar zijn)

 

 

 

 

Aanmelden bij THCC

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.