CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Met esthetische tandheelkunde kunnen we verschillende esthetische factoren corrigeren, zoals kleur, vorm en grootte van tanden. Afhankelijk van de specifieke behandelingen en de behandelbehoefte van de patiënt kunnen o.a. de volgende resultaten verkregen worden.

 

Je lach kan bepalend zijn over hoe je je voelt, wie je bent en hoe je in het leven staat.

Vind je je oude vullingen niet mooi of vind je dat je teveel tandvlees laat zien bij het lachen of juist te weinig. Als je weer uitgebreid wilt kunnen lachen en gewoon je zelf kunt zijn, dan kunnen wij je daarbij helpen. 

Zo'n transformatie van je lach als hieronder is voor jou ook mogelijk.

Herstel gebitsslijtage

Zijn jouw tanden en kiezen ook aangetast door zuren en erosie van je glazuur? Deze zuuraanvallen kunnen je gevoeligheid geven aan je gebit met koud en warm. Slijtage van het glazuur kunnen je tanden verkorten. Dit proces kan gestopt en worden hersteld. Met de juiste planning en overleg met je tandarts is het mogelijk om weer uitgebreid te kunnen lachen en alles te kunnen eten en drinken zonder gevoeligheid meer!

 

 

 

 

 

Aanmelden bij THCC

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.