CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

Volwassenen orthodontie

Beugels zijn er niet alleen maar voor kinderen. Het recht zetten van tanden en kiezen kan op elke leeftijd als het tandvlees en kaakbot gezond is. Wij bieden verschillende behandelingen voor verschillende leeftijdsgroepen, inclusief volwassenen. Een nieuwe lach kan vandaag beginnen bij THCC aan de Pablo Picassostraat 187, Utrecht.

Orthodontische behandeling in een latere fase van het leven kan uw persoonlijke verschijning en zelfvertrouwen enorm verbeteren. Het verbeteren van de gezondheid van uw tanden en tandvlees is minstens zo belangrijk. Ongereguleerde tanden en een verkeerde beet, (malocclussie) kunnen tandvlees en kaakbot problemen, tandbederf en slijtage van het glazuur tot gevolg hebben.

Door nieuwe technieken en materialen die wij gebruiken, wordt het ongemak van beugels en de behandelduur verminderd. Wij bieden u de Invisalign onzichtbare beugel. Tandheelkundig Centrum Contrast is de enige Diamond 2 Invisalign Provider in Leidsche Rijn en de omgeving van Utrecht op 1 vaste locatie.

Tijdens het eerste onderzoek zijn wij in staat om de best mogelijke behandeling voor uw specifieke behandelvraag te bepalen. Tijdens dit consult kunnen wij het behandelplan,  de verwachte behandeltijd en de geschatte behandelkosten uitwerken.

Tegenwoordig groeit het aantal volwassen patiënten en zij zijn het erover eens dat het nooit te laat is om hun lach te verbeteren.

Eerste consult

We zien er naar uit om u te verwelkomen in onze praktijk aan de Pablo Picassostraat 187, 't Zand, Utrecht (Leidsche Rijn). Tijdens het eerste consult maken we u wegwijs in onze praktijk en geven we u informatie over uw orthodontische behandeling. Elke patiënt heeft een specifieke orthodontische behandeling nodig en dat verschilt dus per patiënt. Daarom geven wij u de persoonlijke aandacht die u verdient.

Nadat u kennis hebt gemaakt, met de praktijk en ons, krijgt u een uitgebreid onderzoek en bespreken we verschillende behandelmogelijkheden. Dit eerste consult is erg belangrijk om te bepalen of het nu het juiste tijdstip is om u te behandelen.  Hierbij maken wij een digitale 3D scan van uw gebit, röntgenfoto’s en nog kleurenfoto’s van uw mond.

Als we alle gegevens van u hebben verzameld en geëvalueerd maken we een vervolgafspraak om alles uitgebreid met u te bespreken. We geven u een complete klinische diagnose betreffende uw orthodontische behandelvraag, een samenvatting van uw onderzoeksresultaten, een specifiek behandelplan, het einddoel, de tijdsduur en de kosten. Met behulp van een digitale animatie kunnen wij u alles duidelijk laten zien over hoe uw behandeling eruit zal gaan zien. VOOR EN NA de Invisalign behandeling.

We stimuleren vragen van u en nemen de tijd om u een duidelijk antwoord te geven. 

 

"FIJNE PRAKTIJK, IK BEN TEVREDEN MET MIJN NIEUWE LACH."

Ons specialisme

PINHOLE® SURGERY TECHNIQUE (PST). Een snelle en een direct resultaat gerichte behandeling die uw leven kan veranderen!

Aanmelden bij THCC

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.