CORONA MELDING

Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten.

Wij nemen wel extra maatregelen in acht.

CORONA MELDING

“Vanaf 22 april mag onze praktijk op advies van commissie Leidraad mondzorg Corona (ANT / KNMT / ONT / NVM) de reguliere behandelingen weer hervatten. 

Wij nemen wel extra maatregelen in acht

  • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona? 
  • Heeft u of uw huisgenoten/gezinsleden één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (temp hoger dan 38 graden)? 
  • Bent u in thuisisolatie? 

Als u op een van deze vragen ja moet beantwoorden zullen we uw behandeling nog uit moeten stellen. Kom dan niet langs en bel om uw afspraak te verzetten. Bij ernstige pijn kunnen wij u doorverwijzen naar een speciaal behandelcentrum.

Heeft u een chronische afwijking of een aandoening waardoor uw afweer verlaagd is? Dan stellen wij de reguliere afspraak nog uit. Bij spoedklachten plannen wij voor u een afspraak op een speciaal tijdstip.

Wij zullen in de wachtkamer en bij de balie toezien op het bewaren van een afstand van 1,5 meter. Om voldoende afstand te kunnen bewaren kunnen er maar een beperkt aantal patiënten naar binnen. Het kan daardoor voorkomen dat u verzocht wordt om buiten bij de deur of in de auto te wachten totdat u wordt binnen geroepen. Kom op tijd voor uw afspraak en niet veel te vroeg, de plek om te wachten is beperkt.

Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak. Ouders/begeleiders zonder afspraak worden verzocht niet mee naar binnen te komen wanneer dat niet per se noodzakelijk is.

Wij vragen u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en onze wc’s zullen afgesloten zijn.

Wij zijn ervan overtuigd als praktijk klaar te zijn voor het gepast en verantwoord hervatten van de reguliere mondzorg en zullen de komende tijd strikte richtlijnen volgen voor ieders veiligheid.

Aanmelden bij THCC

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.